Kaarten

kaarten

 

Elke woensdag Kaarten of rummikub

En een nieuwe ontspanningsacitiviteit  is  RUMMIKUB
Bij voldoende deelname op de woensdagavond.
Rummikub is oorspronkelijk een kaartspel maar i.p.v. .kaarten zijn het steentjes.
Iedere speler krijgt 14 steentjes en moet in de eerste zet tenminste 30 punten kunnen uitleggen.
Als je niet kunt of wilt, dan een steentje uit de pot. Het aantal is de waarde van het steentje. De joker neemt ieder cijfer waarde en elke kleur aan. Voor diegene die het spel niet kennen helpen wij U graag.  Iedereen is welkom, zowel leden als niet-leden van de Wijkvereniging Burgerenk. Dus als je vrienden of familie ook leuk vinden om mee te doen, dan zijn deze van harte welkom. En zij kunnen altijd vrijblijvend een keer meedoen om te kijken of het wat voor ze is. Als je zo nu en dan een keer wilt komen spelen, is dat ook mogelijk. Het is een avond voor het plezier en de gezelligheid.
Je kunt je inschrijven tussen 19.30 en 19.55 uur. Mocht je iets later komen dan 19.55, geef dan aan ons door om teleurstelling te voorkomen. Starttijd is 20.00 uur.

Inleg € 2,50 voor leden, niet-leden € 3,00 p.p. (Koffie, thee en een hapje wordt u aangeboden door de wijk)

 

Geldprijsjes en wie mee wil doen met de competitie moet je tenminste 20 x komen kaarten, want de 20 hoogste scores van klaverjassen worden aan het eind van het seizoen opgeteld, en de 20 laagste scores van jokeren en rummikub worden ook aan het einde van het seizoen opgeteld. Heeft u vragen bel ons. Janneke Bosch, tel:  06-40587574 , Will Kempes Tel; 614550, Ineke Zoer tel;  06-29045888.