Blokkendoos

 

 

Peuterspeelclub Blokkendoos zoekt leid(st)ers.

Peuterspeelclub Blokkendoos is onderdeel van de wijkvereniging Burgerenk. De peuterspeelclub is een zelfstandige activiteit georganiseerd door vrijwilligers.

Deze word gehouden op maandag en donderdagochtend van 08:45 tot 11:15 voor peuters van 2 tot 4 jaar.

Er word met de peuters, geknutseld, gespeeld, gezongen en allerlei thema’s komen aanbod. We hebben 3 enthousiaste vrouwen die dit leiden.

We zoeken vrouwen of mannen die het leuk vinden om 1 x in de week  een ochtend mee te helpen voor een kleine vergoeding. Je leid samen met een ervaren leidster en evt hulpouders de groep. Als de samenwerking goed bevalt is het mogelijk om een erkend BHV certificaat te behalen en je word getraind in kinderreanimatie.

Dus vind je het leuk om met peuters te werken? voor 1 ochtend in de week of om een tijd tussen werk of school te overbruggen en daarmee je cv te vullen, is dit wat voor jou! Voor meer informatie kun je een mail sturen naar info@burgerenk.nl of contact opnemen met Arjanne Durberg 06-51532584.


 

Inmiddels hebben zich 2 nieuwe, deskundige, leidsters aangemeld! Esther Groeneveld is voor de meeste ouders al een bekend gezicht: Zij heeft de Pabo bezocht en is de moeder van Seth. Zij heeft al een tijdje meegelopen met Gonnie. Inmiddels is zij onze nieuwe hoofdleidster geworden. Daarnaast meldde zich Henriette Luiting. Zij is bekend met Kinderopvang en is inmiddels gestart als leidster. Samen met Rianne staat er een team, dat enthousiast is en deskundig. Naast dit drietal blijven Jannette Reezigt en Arjanne Durberg stand-by. We wensen dan ook het team heel veel succes en vooral de peuters heel veel speelplezier!

Voor de komende periode zijn er weer leuke thema’s, zoals: Eten/Drinken, Lente, Kleur/Vorm, Pasen, Moederdag, Bakken/Koken, Beroepen, enz. De werkjes, gesprekken, spelletjes, liedjes worden aangepast aan het thema: gezellig en leerzaam.

Ook hebben wij Annemijn Heersink uitgezwaaid: al weer 4 jaar dus gaat ze naar de basisschool! Heel veel plezier daar Annemijn!

En we heten Tess Mulder en Lynn Jans van harte welkom en een gezellige tijd bij ons!

Heeft u ook interesse om uw kindje op te geven voor Peuterspeelclub de Blokkendoos: neem voor informatie contact op met Esther of kom langs (graag even telefonisch aangeven)

Groeten van Esther, Henriette, Rianne.

Aanmeldingsformulier blokkendoos 2016